Carregat de raons

Ahir, el President Montilla va pronunciar un contundent discurs al voltant de la qüestió del nou sistema de finançament per Catalunya, a compte de l’incompliment de la data prevista a l’Estatut per part del Govern d’España. Ho va fer amb motiu d’una visita al municipi del Montmell, i ha tingut un important ressó a la premsa per la importància dels arguments que va utilitzar.

Us facilito un enllaç al discurs sencer, perquè el pugueu llegir i valorar per vosaltres mateixos. Sincerament, com diu el títol d’aquest post, penso que el President està carregat de raons. Esperem, en tot cas, que en els propers mesos es pugui arribar a un bon acord que respecti els principis que estableix l’Estatut (que sembla un obvietat haver-ho de dir, però és una llei orgànica de l’Estat) en matèria de finançament.

Discurs del President Montilla al municipi del Montmell

Tanmateix, i per entendre-ho tot plegat una mica millor, us facil·lito també un enllaç a un article que publicava avui EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, del catedràtic Antoni Segura, sobre el mateix tema. Espero que sigui del vostre interés.

No hi ha pitjor sord…