Qui sóc?

El meu nom és Cristian Alcázar Esteban. Vaig nèixer el 14 d’agost de 1980, a la Maternitat de Barcelona. Visc a L’Hospitalet des del setembre del mateix any, al barri de la Florida. Vaig cursar els meus estudis primaris, secundaris i preuniversitaris al Col·legi Tecla Sala de L’Hospitalet. Estic graduat en Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya. 

Des del passat 11 de maig de 2011, sóc regidor de l’Ajuntament de L’Hospitalet, formant part del seu govern municipal com a regidor d’Esports i Joventut. També soc el president del Consell Esportiu de L’Hospitalet, entitat responsable de la iniciació esportiva i dels Jocs Escolars a la nostra ciutat. Al mandat inciat al 2015, assumeixo la responsabilitat de 3er Tinent d’Alcaldia de Benestar i Drets Socials – Esports i Joventut i Regidor del Districte II (Collblanc-La Torrassa). 

Tanmateix, des dels 16 anys sóc membre de la Joventut Socialista de Catalunya i, des dels 18, afiliat al Partit dels Socialistes de Catalunya. Més tard em vaig afiliar, també, a la Unió General de Treballadors. Fruit de la militància sindical, vaig ser President del Comitè d’Empresa de C.C. Carrefour de L’Hospitalet, en representació de la UGT.

Entre d’altres responsabilitats lligades a la militància política, destacar que actualment sóc el primer secretari de la Comissió Executiva de l’Agrupació Nord del PSC de L’Hospitalet, així com també membre del Consell Nacional del PSC.